Pályázatot nyert a Greenteam Kft.

A GREENTEAM Kft. a GINOP-1.2.2-16-2017-00774 projekt azonosítóval, Mikro-, kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásának támogatása címen pályázatot nyert.

Bútoralkatrészek élzárásának minőségi javítását és a termelékenység növekedését célzó beruházás valósult meg 2018.01.25. dátummal.

A pályázat segítségével elsősorban, a laminált forgácslapból készült bútoralkatrészek minőségét leginkább meghatározó, élzárási tevékenység került fejlesztésre. A pályázati projekt megvalósítása során a gépbeszerzés által  lehetővé válik a „0” fúgás élzárás, azaz az élzáró anyag ragasztó nélküli felhordást, ami azt a benyomást kelti, mintha  a felület és az élek anyaga egybefüggő lenne.

A pályázat segítségével fejlesztett másik terület a feldolgozandó munkalapok tárolásán javít. A pályázat segítségével megvalósult állványrendszer beüzemelésével minden munkalap rakat külön pozícióban tárolhat, azaz a többi rakat mozgatása nélkül leemelhető, ráadásul jelentősen javult a helykihasználás, hiszen a sínpályán mozgó állványok elmozdulnak és egyszerre csak az adott állvány előtt kell a targoncázáshoz megfelelő helyet biztosítani.

Pályázaton elnyert támogatás összege, és mértéke: 39.999.999Ft,  43.443769%.


 
Bezárás