Először élőben a Superdrill

Először élőben a Superdrill
(Magyar Asztalos 2013/03)

A Dimter februárban a dél-németországi Illertissenben bemutatta legújabb fejlesztését, a Superdrill OptiCut S 90 XL-t. A rendezvényen a résztvevők megismerhették a darabolóoptimalizáló gépbe szerelt új fúró és maró aggregát nyújtotta előnyöket. A csúcspontot az élő bemutató jelentette, mikor az első fúrási-marási munkaműveleteket végezték el a gépen.
Az érdeklődő ügyfelek és partnerek számára lehetőség kínálkozott, hogy meggyőződjenek az új feldolgozási művelet hatékonyságáról és a megmunkálási minőségről. A részletes bemutatást élénk érdeklődés kísérte és az új fejlesztés nyújtotta előnyök meggyőzték a jelenlévőket. A rendezvényen lehetőség nyílt az egyéni kérdések tisztázására, a darabolóoptimalizáló gépen végezhető új megmunkálási műveletek teljes körű megismerésére.
Az Európából érkező mintegy 80 érdeklődő megragadta az alkalmat, hogy meggyőzze magát a funkciók, a sokszínűség és a minőség létező egyedi megnyilvánulásáról, a különböző megmunkálási és feldolgozási lehetőségek tárházában.

teljes cikk