Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
A csúcstechnológia értéket teremt
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
A csúcstechnológia értéket teremt: a WEINIG szakértői megmutatják, hogyan tehet szert maximális előnyre

Gyalulás és profilozás, optimalizálás, ablakgyártás, automatizálás vagy digitalizálás? Az InTechen tett látogatása után tudni fogja, hogyan lehet még erősebb a konkurenciaharcban. A kísérő kiadványunkból betekintést nyerhet a teljes programba.
A WEINIG InTech 2018 négy helyszínen mutatja be a tömörfa megmunkálás teljes világát. Tematikailag jól elkülönülve, több mint 40 bemutatógép és rendszer várja Önt! Külön érdemes kiemelni a komplex építőfa megmunkáló gyártósorokat. Ilyent csak a WEINIG InTech-en láthat! Ehhez jön még a multimédia-rész, ahol a kiválasztott specialisták minden nap tájékoztatást adnak a piaci trendekről. Nagyon kedvelt a látogatók körében az üzemeinkben tett látogatás is, ahol testközelből láthatják, hogyan készül a WEINIG minőség. Töltse le még most Messe Guide kiadványunkat, hogy átfogó képet kaphasson!

Az InTech pár műszaki csúcspontját már most szeretnénk bemutatni Önnek:

•    A gyalu- és profilozógépek területén a WEINIG új zászlóshajójának világpremierje. Az új Powermat 3000 azon műszaki innovációk eszenciája, melyek a WEINIG gyalu és profilozóautomatákat a legsikeresebbé tették a világon. Egy modulokból felépülő „mindenttudó”, amire már sok WEINIG ügyfél várt. A siker titka: minden feladatra megfelelő felszereltség, illetve megoldás, hogy a folyamat gazdaságosságának érdekében. Az új fejlesztést a Expo 3-ban és a 6-os Csarnokban mutatjuk be működés közben 100 m/min előtolási sebességgel!

•    A WEINIG-gel és erős partnereivel hosszútávon biztosíthatja előnyét a nyílászárók piacán. Az InTech-en a szoftver, szerszám, és gép együttműködésének nagyon rugalmas és hatékony megoldásait mutatjuk be. A középpontban a hálózatba kötött nyílászárógyártás áll. Minden aktuális sarokkötést, valamint a legújabb rendszereket is élőben mutatjuk be több Conturex gépen is. Emellett tájékozódhat a nyílászárók piacának legújabb trendjeiről. Ezek pl. az alapanyagok területén a fa-alu, fa-fa kombinációk, a külső és belső színkombinációk, és az üveg kiékelése ill. beragasztása a fa ablakba.

•    A raklapgyártásban a WEINIG egyre nagyobb piaci részesedést ér el a fűrészipari technológiáival. Bemutatjuk egyik ügyfelünk teljes gyártósorát, mellyel extraklasszis módon, évente akár 1,4 millió raklap is készülhet!

A rendezvény programja magyarul itt olvasható

 


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére