Bemutatkozás

Cégünk 1991-ben alakult Greenteam Timber Kft néven. Kezdetben nem csak faipari, hanem környezetvédelmi technológiákkal és termékekkel is foglalkoztunk. 1993-tól látjuk el a Weinig Csoport kizárólagos képviseletét Budapesten és a Dunántúlon, 1994-től végezzük a Jowat ragasztóanyagok forgalmazását. 1995-ben átalakult a tulajdonosi szerkezet, és - immár Greenteam Kft. néven - a Jowat ragasztóanyagok nagykereskedelmét és faipari gépek forgalmazását helyeztük előtérbe. 2008-tól forgalmazzuk az élbevonógépeken használatos Riepe szóróberendezéseket és folyadékokat.

A Greenteam Kft. történetéről bővebben itt olvashat:  cégtörténet.
A sikeres, hosszútávra tervezett, tisztességen és szakértelmen alapuló üzletpolitikánknak hála 2002-ben elköltözhettünk jelenlegi, minden igénynek megfelelő telephelyünkre, ahol 360 m2-es bemutatótermünk várja az érdeklődőket. Milyen berendezéseket próbálhat ki itt jelenleg? Nézze meg itt:  bemutatóterem.

Nem csak a kereskedelmi tevékenységet tekintjük feladatunknak, hanem a szaktanácsadást, a teljeskörű megoldások kínálását is! Partnereink el is várják ezt tőlünk, hisz az általunk képviselt gyártók (Jowat, Weinig, Dimter, Grecon, Raimann, Waco, Luxscan, Riepe) kivétel nélkül minőséget kínálnak. A minőséghez pedig megfelelő szolgáltatás is jár. Arról, hogy mi mindennel foglalkozunk itt olvashat:  tevékenység.

Sokféle út vezethet a sikerhez. A kérdés, hogy az esetleg gyorsan jött siker célravezetőbb-e a hosszú távú, bizalomelvű partneri kapcsolatoknál? Arról, amiből nem engedünk itt olvashat:  alapelvek.