Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Darabolás, fúrás, marás egy gépen
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
Egy németországi székhelyű vállalkozás jelentősen bővítette kapacitását az új OPTICUT S90 XL SuperDrill berendezés üzembe helyezésével. A cég bútoripari alkatrészek, raklapok és egyéb csomagolóipari alkatrészek gyártásával foglalkozik.

Éves szinten 3500 m3 tömörfa és 8000 m2 laptermék feldolgozása nagy kihívás a 32 fővel dolgozó középvállalkozás számára. A folyamatosan növekvő igények sarkallták a cég vezetőit egy új gép vásárlására. A OPTICUT S90 XL SuperDrill-el nemcsak egy új gépet vásároltak, hanem a gyártási folyamatot is jelentősen korszerűsítették, ezzel együtt az egy alkatrész megmunkálására fordított időt is csökkentették. Az eredményességet tovább javította, hogy a drága tömörfát, lényegesen jobb kihozatallal dolgozzák fel.
A Weinig újgenerációs daraboló fűrészének különlegessége a SuperDrill aggregátban rejlik, mely lehetővé teszi az alkatrészek fúrását és marását egyaránt. A SuperDrill a darabolóegység előtt helyezkedik el. Megmunkáláskor szervomotoros mozgatással történik a szerszám helyzetének állítása, a munkadarab szélességének, illetve a munkadarab magasságának irányában, így az aggregát képes zsák és átmenő fúratok készítésére, illetve a faanyag hossztengelyére merőleges irányú marási műveletekre. Az egyes műveletek között a szerszámcserét egy belső szerszámtár támogatja. A fúrási-marási művelet során a munkadarabot oldalirányban a kéttős leszorító egység rögzíti, így a megmunkálás pontossága kiváló. A tolómű helymeghatározási pontossága: ± 0,1 mm.


A cégnél telepített OPTICUT S90 XL SuperDrill 0,3-6,3 m között használható. A maximális vágási keresztmetszete 280 x 180 mm-es vagy 300 x 160 mm. Az előtolási sebesség maximálisan 60 m/perc.
A darabológép OptiCom optimalizálóval felszerelt, mely lehetőséget teremt akár egy irodai PC-vel való összeköttetésre is. Azonban az üzemben előnyben részesítik a vágáslisták manuális beállítását, mely a tapasztalatok alapján a speciális üzemi elvárásokhoz ebben az esetben jobban igazodik.
A korszerű géppel a termelékenység jelentősen nőtt. A cég számítási szerint az időmegtakarítás raklaponként eléri a 20%-ot. Ez már az az eredmény, mely garantálja a gyorsan megtérülő beruházást. A Dimter daraboló beváltotta a hozzá fűzött reményeket, kiváló hatékonyságának köszönhetően kiemelkedő ár-érték aránnyal bíró professzionális berendezés.


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére