InTech 2018

InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon. Az anyaüzemben – ott, ahol a legendás WEINIG minőség megszületik – minden második évben egy páratlan atmoszféra vár Önre. Ez főként a sok élő bemutatónak köszönhető, melyeken a WEINIG prémium technológiája egy egyedülálló élménnyé válik.  A THINK WEINIG mottó jegyében október 16. és 18. között innovatív tömörfa megmunkálást mutatunk be a gyártási folyamat minden területéről.
Teljesen mindegy, hogy mekkora az Ön üzeme – a több mint 3 000 m2-en biztosan megtalálja az Önt érdeklő témát. Konzekvensen törekszünk a maximális ügyfélhaszonra. A kiemelt W4.0 digital témában is ezt a WEINIG filozófiát követtük. A WEINIG hálózatba kötött gyártási koncepciói erősebbé tesznek a konkurenciaharcban. Fedezze fel egy napon át a WEINIG világát: mindegy, hogy az egyes gépek, vagy inkább a gyártósorok hozzák-e Önt lázba – az InTech 2018 teljesíteni fogja elvárásait!


A csúcstechnológia értéket teremt: a WEINIG szakértői megmutatják, hogyan tehet szert maximális előnyre

Gyalulás és profilozás, optimalizálás, ablakgyártás, automatizálás vagy digitalizálás? Az InTechen tett látogatása után tudni fogja, hogyan lehet még erősebb a konkurenciaharcban. A kísérő kiadványunkból betekintést nyerhet a teljes programba.
  

A WEINIG előadássorozatán új bepillantást nyerhet a holnap iparára


A másoknál nagyobb tudás jót tesz az üzletnek. Az InTech-en a gyakorlatra koncentrálva tájékoztatjuk Önt a jövő trendjeiről. Minden napra jut egy-egy top-téma. Mik is ezek?

 

WEINIG Event szerda este: a Midnight Ladies játszik Önnek


Az izgalmas vásári nap után pihenjen a WEINIG esti rendezvényén! A WEINIG „kantin”-ban a „Midnight Ladies“ együttes gondoskodik a jó hangulatról az eszem-iszom közben. Örömmel látjuk!

inTech 2018 Messe Guide letöltése

Ott akar lenni? Ilyen egyszerű a jelentkezés az InTech-re
 
Számunkra a legfontosabb ügyfeleink megfelelő kiszolgálása az InTech-en. Kérjük mindenképpen jelentkezzenek a www.register.weinig.com/intech oldalon. Így jobban tudjuk tervezni ottlétét. Csak pár perc az egész. Köszönjük!   
                          Jelentkezem