Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Kiváló eredménnyel zárta a Weinig Csoport a LIGNA 2017 kiállítást
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
A világ vezető faipari szakmai vására, a LIGNA Hannover, május 26-án zárult le. 47 millió eurós rendelés felvétellel a Weinig-csoport az esemény egyik nyertese volt. A "THINK WEINIG" mottó alatt a tömörfa megmunkáló és táblásító gépek és rendszerek piacvezetője új arculatát mutatta be a 4000 m2-es standon, melyet megosztott a cégcsoport és a másik meghatározó tagjával, a Holz-Her-el.  A lenyűgöző innovációkkal, bemutatókkal és átfogó kínálattal minden teljesítményosztályra és működési méretre mágnesként vonzották be a látogatókat. A kiállítás öt napja alatt 90 ország ügyfelei látogattak el az impozáns standra. Az új ügyfelek a látogatók 8% -át tették ki, ami rendkívül kimagasló eredmény.
Az új W4.0 digitális szabvány, amelyen keresztül a Weinig Csoport előretekintő válaszokat adott a hálózatba kapcsolt gyártás kihívásaira, kielégítette a nemzetközi közönség igényeit. A Weinig összekapcsolt gyártósorokat használt a megoldások bemutatására. A rendszer kimagasló előnyei miatt az ügyfelek körében rendkívül népszerű élő bemutatók voltak az érdeklődés középpontjában.
Egy másik népszerű program a Cube Plus nyereményjáték volt. A négyoldalas megmunkálás fenegyerekére több mint 2500 látogató pályázott. A győztes pedig csak 1 lehetett. A gépet Tomaseth Treppenbau nyerte az Olaszországbeli, Kaštelruth-ból.
Egy másik LIGNA hagyomány szerint a Felügyelő Bizottság is megbeszélést tartott. A Weinig-csoport rendkívül pozitív növekedését jelentette be a 2016. pénzügyi év végén. A bevétel 16% -kal emelkedett az előző évhez képest, és ez az örömteli tendencia 2017-ig folytatódott. Az április végi rendelések 17% -os növekedést mutattak, míg a bevételek cca 21% -kal emelkedtek. A 47 millió eurós kiváló LIGNA értékesítés mellett a Weinig-csoport nagyon meggyőződése, hogy elérte az idén év végére tervezett 471 millió eurós rendelési felvételt is elérik. A közelmúltbeli pozitív adatok fényében a Felügyelő Bizottság több mint 30 millió euróra határozta meg beruházási költségvetését. A tervek közé tartozik egy új adminisztratív épület és bemutatóterem a Holz-Her részére Nürtingenben, 10 millió euróval. Emellett a csoport személyzetének növekedésére is összpontosítottak, céljuk, hogy a munkavállalók létszámát 2100-ra emeljék. A Tauberbischofsheimben dolgozó személyzet várhatóan 6% -kal növekszik összesen 900 munkavállalóra.
A megbeszélést követően a Thomas Bach Felügyelő Bizottság elnöke meglátogatta a Weinig Csoport standját a 27. csarnokban. "A 2016-os kitűnő eredmények és a 2017-es pénzügyi év rendkívül sikeres kezdete után a Felügyelő Bizottság beruházási döntései a Weinig-csoport vezető pozíciójának további megerősítését szolgálják. A LIGNA sikere és az "Industry 4.0" területén elért innovációinkkal megerősödve további dinamikus növekedést várunk "- jelentette ki Bach a 4 000 m2-es termékbemutatón. A Weinig az idén kétségbevonhatatlanul a LIGNA legnagyobb kiállítói közé került.


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére