Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Powermat 1500: a legfrissebb Weinig innováció
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
A Powermat 1500 a legújabb eleme a méltán sikeres Powermat sorozatnak. A gép első bemutatkozására a Holz-Handwerken került sor, itt ismerkedhettek meg az érdeklődők a széria új tagjával.
A rugalmas Powermat 1500 sikeresen illeszkedik a Powermat 700 és a Powermat 2400 tulajdonságai közé. Köszönhető ez a moduláris rendszerű felépítésének és a felhasználóbarát ComfortSet beállítási rendszerének. Mindez növeli a berendezés rugalmas felhasználási lehetőségét és hatékonyságát egyaránt.
Az egyik ilyen fejlesztés, mely az ügyfelek körében nagy visszhangot keltett az, hogy már az alapfelszereltségű változat is képes a 7000 1/perces orsófordulatra. Ez pedig tovább növelhető a PowerLock szerszámmal felszerelt gépnél, ami képes a 12.000 1/perces fordulatszám és a maximális, 40 m/perces előtolási sebesség használatára. Mindez versenyelőnyt jelent a hatékonyság és a magas teljesítmény egymást erősítő összhangjának köszönhetően.
A Holz-Handwek-en kiállított Powermat 1500 amellett, hogy a PowerLock rendszerrel volt felszerelve, rendelkezett automatikus szerszámpozíció felvétellel, illetve ellenőrzési funkcióval. Mindez együttesen mutatja azt a professzionalistást, mely a Weinig-től méltán elvárható. A kiállításon szereplő berendezés további érdekessége volt a SmartTouch funkció, mely egy táblagépen számos beállítási és működtetési tanáccsal látja el a gép üzemeltetőjét.
A következő kiállítás, melyen a Powermat 1500 ismét bemutatásra kerül, az a Xylexpo Milánóban. A gép iránti fokozott érdeklődés mi sem mutatja jobban, mint az, hogy az első megrendelést már alá is írták, és a legyártást követően hamarosan telepítésre kerül a boldog tulajdonosnál.


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére