Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Termékek » Ragasztástechnikai segédanyagok » Riepe termékek Gépi szóróegységek
Faipari gépek
Faipari ragasztók
Ragasztástechnikai segédanyagok
Jowat termékek
Riepe termékek
Ragasztóanyag felhordók
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR

RIEPE tisztítórendszerek

A laminált lapok élzárása során, az élek mentén elkenődött olvadékragasztó koszolódáshoz vezet. Ezt a vásárlók egyre kevésbé tolerálják, és az egyre kiéleződő versenyben csak minőségi termékért hajlandók fizetni. Tiszta, nyitott fúgáktól mentes, eredeti fényességében tündöklő élzárásért. Ez viszont hagyományosan csak körülményes és fárasztó, kézi utómunkával érhető el. A Riepe rendszere ezt az utómunkát automatizálja, és emellett további előnyöket biztosít a felhasználóinak.
A RIEPE tisztítórendszer az élzáró gépeken

A modern élzáró gépeken - gyártótól függetlenül - már alapfelszereltségben is megtalálható a Riepe tisztító rendszer alapcsomagja, azaz a gép elején található formaleválasztószer-szóró berendezés, valamint a lehúzókések után ill. a rongykorongok előtt elhelyezkedő tisztítószer fúvókák. Ugyanakkor a tisztítórendszer - bizonyos feltételekkel - a régebbi gépekre utólag is felszerelhető!

Szóróegység sarkokhoz
Az egyik oldalán már lezárt munkadarab sarkára szórt Riepe-LP 113 leválasztószer, megakadályozza a másik oldal élzárása során kilépő ragasztó megtapadását. A képen a munkadarab két végét ellátó elektromosan vezérelt fúvókák láthatók.
Szóróegység formalevalasztóhoz
Az élmaró egység előtt, az elektromosan vezérelt fúvókák lehelet vékonyan szórják fel a munkadarab aljára és tetejére (az élek mentén) a Riepe-LPZ/II vagy a hőálló Riepe-TH 97 leválasztószert. Ez megakadályozza, hogy a kilépő olvadékragasztó megtapadjon a lapfelületen.
Oldal 1/2   [ 1 | 2 ]    Következő »
Görgős felhordóegység
Különleges esetekben (pl. élmaró nélküli gépeknél) csak görgőkkel lehet a leválasztószert felhordani, hogy az ne kerüljön a munkadarab élére. A görgőre egy szóróberendezés juttatja fel a Riepe-LPZ/II leválasztószert, ami innen a munkadarabra kerül.
Szóróegység nyomógörgőkhöz
Egy elektromosan vezérelt fúvóka, beállítható időközönként Riepe-NFLY leválasztószert hord fel a nyomógörgőre. Egy-egy szórás 3 másodpercig tart. A leválasztószer megakadályozza, hogy nyomógörgőn a ragasztó megtapadjon.
Oldal 1/2   [ 1 | 2 ]    Következő »
Szóróegység antisztatizáló és hűtőfolyadékhoz
A leválasztó- és tisztítószer felhordásából álló alapfolyamat ideális kiegészítője a Riepe-LP 289/99 antisztatizáló hűtőfolyadék használata. A szóróberendezés az utolsó nyomógörgő után a darabolók előtt, vagy a lekerekítő egység előtt építhető be.
Oldal 1/2   [ 1 | 2 ]    Következő »
Szóróegység sérülékeny élekhez
Az antisztatizáló hűtőfolyadék szóróberendezése egy további fúvókával bővíthető. Ez a Riepe-NFLY leválasztószerrel egy vékony filmet képez a sérülékeny élen (acryl, alumínium, védőfóliás élek), ami megvédi azt a nyomópapucsok okozta sérülésektől
Szóróegység tisztítószerhez
A folyamat végén, az elektromosan vezérelt fúvókák Riepe-LP 163/93 tisztítószert juttatnak a munkadarab aljára és tetejére (az élek mentén). Ez a rongykorongok segítségével eltávolítja a folyamat elején felhordott leválasztószert, és képes eltávolítani az élanyaggal ellátott laptermékek élén  kikenőd olvadék ragasztóanyag maradékait.
Oldal 1/2   [ 1 | 2 ]    Következő »
Rongykorong aggregát
A különböző élzáró anyagokhoz a megfelelő Riepe rongykorongot ajánljuk.
A normál rongykorong strapabíró, 2x14 rétegű anyagból készül. Segítségével, és a Riepe-LP 163/93 használatával az él tiszta és fényes lesz.
Oldal 1/3   [ 1 | 2 | 3 ]    Következő »


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére