Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Szakcikkek » Ablakgyártás Az ablakspecialista erőmű
Ablakgyártás
Az ablakspecialista erőmű
Mindent egy kézből: gép-szoftver-szerszám
Összehangolt gyártástechnológia
Újabb lehetőségek a Conturexben
Gyalulás és profillécgyártás
Faanyag optimalizálás
Táblásítás és tömbösítés
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
Conturex 125 Vario

A Weinig Conturex CNC profilozó központja piacvezető szerepet tölt be az ablakgyártásban. Különösen igaz ez az új Conturex 125 Varióra, mely nagy termelékenységével, rugalmasságával és energiatakarékos működésével vívta ki az erőműi jelzőt.
Az ablakspecialista erőmű
(Magyar Asztalos 2014/05)

A mai piaci követelmények – legyen szó ablakról, ajtóról vagy egyéb homlokzati termékről – széles méret- és formaigényét csak egy olyan gyártóberendezés tudja hatékonyan kiszolgálni, amely minden gépegységében, működtető szoftverében a gazdaságosságra lett kifejlesztve.
A Conturex 125 Vario-nak teljesen mindegy, hogy milyen szériaszámmal rendelkezik a gyártandó termék, az a gyártási idő különbségében nem mutatkozik meg. Nemcsak a kereszt- és hossz furatolásokat, hanem egyéb beeresztéseket, nútolásokat, fecskefark marásokat vagy akár speciális sarokkötéseket is kiváló pontossággal, teljesen automatikusan és rendkívüli gyorsasággal munkálja meg az adott alkatrészen. (Ilyen például a Leitz új PlugTec sarokkötése is.) A CNC profilozó központ egy tudatos fejlesztés eredménye. Teljesítményét és gyorsaságát az elvégzendő megmunkálási folyamatok összehangolt optimalizálásával érték el. Ily módon a berendezés teljesítménye 20%-kal javult.
A Conturex 125 Vario be- és kimeneti oldalán egyaránt többszintes tárolót alakítottak ki, és a gépasztalokat két Vario PowerGrip és egy PowerGrip fejekkel szerelték fel. A szabadalmaztatott megfogási rendszereknek köszönhetően az ablakfrízt egy munkamenetben teljesen körbemunkálja a berendezés, így a folyamatvégén a kész alkatrész kerül a tároló rekeszekbe.
Az ablakgyártó erőmű 25–260 mm-es megmunkálási szélességgel, 40–150 mm-es vastagsági és 175–6000 mm-es megmunkálási hosszal, 290 mm-es felfogatási hosszal, akár 12 kg szerszámtömeggel, 340 mm-es maximális szerszámátmérővel, illetve akár 140 mm-es résmélységgel is használható. Mindezt kiegészítik a 3, 4 vagy 5 tengelyes megmunkálásra alkalmas megmunkáló orsók, melyekhez 2 x 24 darabos belső szerszám tárhely tartozik, amely a külső tárolókkal együtt maximálisan 220-ra bővíthető. Így a szerszámcserével járó műveletek közötti váltás is gyorsan elvégezhető. A kezelő nélküli, teljesen automata működésű berendezés csak időszakos felügyeletet kíván, éppen ezért ideális több műszakos munkarendű munkahelyek kialakítására. A feladó és az elszedő helyek nagyságától, számától függően akár egy komplett műszak termelését élő munkaerő beavatkozása nélkül is automatikusan elvégzi.
A Conturex 125 Vario hatékonyságához jelentősen hozzájárul az opcionálisan kérhető energiahatékonyság visszatápláló aggregát, mely jelentősen csökkenti a berendezés elektromos energia felhasználását. A Conturex 125 Vario profilozó központ a Weinig bemutatótermében beüzemelésre került. Itt az érdeklődők igény esetén megtekinthetik.

teljes cikk


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére