Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Szakcikkek » Faanyag optimalizálás Rugalmasan egyedit
Ablakgyártás
Gyalulás és profillécgyártás
Faanyag optimalizálás
Értékteremtő Weinig-rendszerek
A legek tárháza
Az OptiCut S90 XL újra bizonyított
Tömörfa-feldolgozás Weinig minőségben
Többet kihozni a fából
Először élőben a Superdrill
Rugalmasan egyedit
Ahol minden méret rugalmasan gyártható
Két művelet, egy munkamenet
Hibakiejtés 80 mm-től
Darabolófűrészek újabb opciókkal
Tökéletes rugalmasság
Táblásítás és tömbösítés
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
Különösen az egyedi raklapok és egyéb csomagolóanyagok gyártásakor fontos az alapanyagok optimális mennyiségű felhasználása, ami kézi feldolgozáskor gyakran csak nagy élőmunka-ráfordítással érhető el. A manufakturális jellegű termelésnél a gyártási volumen növekedése párhuzamosan a költségek emelkedésével jár együtt, amit hosszú távon nehezen tudnak tolerálni a kis- és középvállalkozások anyagi lehetőségei. Egy németországi csomagolóanyag-gyártó cég beruházásának pozitív tanulsága hasznos gondolatébresztő lehet egyes hazai cégek számára is.
Rugalmasan egyedit
(Magyar Asztalos 2013/03)

A regionális piacokra termelő, egyedi csomagolóanyagokat gyártó német-országi vállalkozásnál a piaci igények változása miatt már nem tudták a termelési volument és a hatékonyságot együttesen fenntartani. A kézi darabolófűrészes technológia már nem teljesítette a cégvezetés elvárásait. A hosszú átfutási idők túl drágának bizonyultak, melyet a piacon nem lehetett érvényesíteni. A cégvezetés a fejlesztés mellett döntött. A gépgyártó cégek ajánlatait összevetve a Dimter OptiCut S 90 XL daraboló- és optimalizálófűrészét vásárolták meg. A beszerzésnél fontos szempont volt a gyors darabolási sebesség, a rugalmas termelés, a pontosság és nem utolsósorban az egyszerű gépkezelés. Az OptiCut S 90 XL maximálisan megfelelt az elvárásaiknak.
A darabolófűrész maximális fel- dolgozási keresztmetszete 280x180 mm, a minimális pedig 20x10 mm. Az akár 120 m/perc-es előtolási sebessége révén négyszer gyorsabb feldolgozást tesz lehetővé, mint a hagyományos kézi gérvágó fűrészek. Ezzel együtt a bemeneti oldalon a fűrészáruhossz akár 6,3 m is lehet. A cég számára szállított berendezés magas teljesítményét a 13,5 kW-os fűrészmotor és az 5,1 kW-os tolóműmotor együttesen garantálja. Így már több fűrészáru is felhelyezhető a gépasztalra, a tolómű 150 kg-ig pakettben is pontosan, gyorsan pozicionálja az alapanyagot. A gép paramétereit figyelembe véve minden lehetőség adott, hogy a cég teljesítse a kitűzött 2500 m3/éves feldolgozási kapacitást, melyre a megnövekedett piaci igények sarkallják.
Az OptiCut S 90 XL kezelése igen egyszerű. A cégvezető a gépnek közvetlenül az irodából on-line megadhatja a szükséges vágási hosszokat. Az egyedi megrendelések változatos méretjegyzéke sem csökkenti a gép feldolgozási sebességét. Az otimalizálóprogram az elvárt késztermék és a rendelkezésre álló alapanyag-hosszméretek függvényében vezérli a darabolófűrészt, így minimálisra csökken a hulladék mennyisége. A pontos méretre vágott késztermék a kimeneti oldalon rakatolható, míg a hulladék az ejtőcsúszdáról egy tárolódobozba kerül. Az OptiCut S 90 XL ismételten bizonyította, mind teljesítménye, mind rugalmassága révén speciálisan a kis- és középvállalkozások igényeihez igazított berendezés. Ezt alapvetően a kiemelkedően pontos vágást biztosító tolóműves anyagtovábbító rendszerüknek, egyszerű kezelhetőségüknek, megbízható működésüknek és nem utolsósorban a kedvező árfekvésüknek köszönhetik.

teljes cikk


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére