Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Szakcikkek » Faanyag optimalizálás Tömörfa-feldolgozás Weinig minőségben
Ablakgyártás
Gyalulás és profillécgyártás
Faanyag optimalizálás
Értékteremtő Weinig-rendszerek
A legek tárháza
Az OptiCut S90 XL újra bizonyított
Tömörfa-feldolgozás Weinig minőségben
Többet kihozni a fából
Először élőben a Superdrill
Rugalmasan egyedit
Ahol minden méret rugalmasan gyártható
Két művelet, egy munkamenet
Hibakiejtés 80 mm-től
Darabolófűrészek újabb opciókkal
Tökéletes rugalmasság
Táblásítás és tömbösítés
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
A tömörfa-feldolgozó iparban dolgozó vállalkozások számára a gazdaságos termeléshez elengedhetetlen a tökéletes megmunkálási minőség és a kihozatalnövelő innovációk alkalmazása. A Weinig erre összpontosított a Ligna Hannoveren felvonultatott berendezéseinél. Az érdeklődők megismerhették a legkorszerűbb gépeket, de bepillantást nyerhettek a technológiai sorok munkájába is.
Tömörfa-feldolgozás Weinig minőségben
(Magyar Asztalos 2013/03)

A tömörfa-feldolgozó iparban dolgozó vállalkozások számára a gazdaságos termeléshez elengedhetetlen a tökéletes megmunkálási minőség és a kihozatalnövelő innovációk alkalmazása. A Weinig erre összpontosított a Ligna Hannoveren felvonultatott berendezéseinél. Az érdeklődők megismerhették a legkorszerűbb gépeket, de bepillantást nyerhettek a technológiai sorok munkájába is.

Sorozatvágók

A vágásoptimalizálás és a költségek minimalizálása kulcsszerepet játszik a sorozatvágásnál. A Weinig VarioRip és ProfiRip fűrészei megfelelnek az elvárásoknak, biztosítják a magas termelékenységet, a maximális kihozatalt. A gépcsalád különböző teljesítmény- osztályba tartozó berendezései bővíthetőségük miatt személyre szabott megoldásokat kínálnak a vállalkozások számára.

Hasítófűrészek
Amikor magas szintű rugalmasságra van szükség a fűrészáru-termeléshez, optimális megoldást jelentenek a Weinig FlexiRip univerzális hasítófűrészei. Egyaránt használhatók szeletelésre, szélezésre és szögvágásra. Fűrészelési magasságuk és termelékenységük lehetővé teszi a nagy keresztmetszetek feldolgozását. Optimalizálóprogramjuk és automata léptetőrendszerük pedig garantálja a gazdaságos üzemeltetést.

Szalagfűrészek
A Weinig szalagfűrészei különösen ott hatékonyak, ahol folyamatosan nagy keresztmetszeteket kell hasítani magas feldolgozási sebesség mellett. A sorozat fűrészei a használt alkalmazásorientált programjuknak köszönhetően szegmensükben kiemelkedő paraméterekkel rendelkeznek. Az egyszalagos fűrészek is 100 mm-es lappal felszereltek, kedvező alternatívát kínálva a kisebb kapacitású műhelyeknél felmerülő változó felhasználási területekre. Emellett az akár 150 m/perces előtolási sebességű páros szalagfűrészeik pedig kielégítik a nagy feldolgozási volumenű vállalkozások igényeit is.

Szkennerek
A szkennertechnológiák alkalmazása egyre népszerűbb az automatizált optimalizálási soroknál. A moduláris felépítésű Weinig CombiScan sorozat különböző felhasználási lehetőségeket kínál, tökéletesen illeszthetők a különböző feldolgozósorokba, míg az EScan megoldást jelent a kisebb vállalkozások szerényebb átbocsátási igényeire.

Darabolófűrészek
A darabolófűrészek optimális kihozatalt és így maximális profitot biztosítanak a fix vágási hosszúságot igénylő technológiáknál és a hibakiejtő darabolás területén egyaránt. A WEINIG OptiCut sorozat teljes spektrumát lefedi a megrendelői igényeknek. A tolóműves rendszerű darabolók kiemelkedő pontossága ideális a kisebb kapacitású üzemek elvárásainak, míg a folyamatos előtolású berendezések kielégítik a nagy volumenű feldolgozással bíró üzemek fokozott igényeit. A OptiCut 450 Quantum II WEINIG a leggyorsabb darabolófűrésze, melynek kapacitása a bemutató során számtalan esetben megdöbbentette az érdeklődőket.

Táblásító- és tömbösítőprések
A minőségi tömörfa alkatrészek termelésénél a ragasztás fontos szerepet kap. A Weinig ProfiPress nagyfrekvenciás sorozata megfelel a kiemelkedően magas minőségi elvárásoknak, de termelékenysége mellett nagy rugalmasságot is biztosít. Még a kis- és közepes méretű vállalkozások is gazdaságosan képesek velük előállítani a gyorsan változó piaci követelményeknek megfelelő termékeket. Rendkívül rövid beállítás, könnyű kezelhetőség jellemzi a széria berendezéseit. A pontos, zárt ragasztási fugák pedig biztosítják a minőségi ragasztás feltételeit.

Hossztoldók
A hossztoldási technológiák ipari mennyiségű előállításánál a megbízható kötést az optimális kialakítású ékcsapos megoldás jelenti. A hossztoldás alkalmazásával növelhető a feldolgozható alapanyag mennyisége és a hibakiejtéssel javítható késztermék minősége. Az új Weinig dupla végmegmunkálója jelentősen növeli a hossztoldási folyamat teljesítményét.

Gyalu- és profilozógépek

Gyalulás és profilozás terén a WEINIG szakértelme kétségbevonhatatlan. Ezt bizonyítja a kompakt négyoldalas gyalujuk, a Cube, továbbá a széles feldolgozási kapacitásban kapható Unimat és Powermat sorozat gépei. A gyalu- és profilozógépeik kiemelkedő osztályzatát nemcsak műszaki tartalmuk, hanem az innovatív PowerLock szerszám- rendszerük is tökéletesen kiegészíti, mely lehetővé teszi az akár 12 000 1/perces fordulatszám használatát és a rendkívül gyors szerszámcserék lehetőségét is magába foglalja. Ehhez illeszkedik a PowerCom vezérlés, mely tovább növeli a gépek feldolgozási sebességét és megkönnyíti használatukat.

Nagy sebességű gyaluk és profilozók
A tömörfa-feldolgozás egy-egy kiemelkedő volumenű termelésénél különösen magas követelményeket támasztanak a berendezések átbocsátási kapacitásával szemben. A Weinig Powermat sorozatának nagy sebességű gyalu-és profilozógépei kifejezetten ezen igények kielégítésére készültek. A gépek kiemelkedő tulajdonsága a rövid állásidő, lenyűgöző minőségű munkadarabok, mely még a maximális előtolási sebesség alkalmazása mellett is garantált. A berendezések ezzel együtt rugalmasan használhatók kis és nagy sorozatú termelésnél is.

Ablak és ajtó
A Weinig kifejezetten az ablak és ajtó gyártására specializálódott üzemek számára fejlesztette ki a Multirexet. A rendszer különösen előnyös a nagy megmunkálási területet igénylő körbemarásos gyártási technológiáknál. A CNCvezérlésű megmunkálófejek változatos felhasználhatósága lehetőséget teremt a betétek, az ajtólapok és az íves nyílászárók gyártására is.

Nyílászáró- és bútorgyártás
A rugalmas CNC megmunkálás új mércéjét állította fel a Conturex a modern ablak- és bútorgyártás területén. A moduláris, teljesen automatikus Conturex, a WEINIG 5 tengelyes technológiáját használja. Alkalmas fúrási, marási, csapozási műveletek elvégzésére, egy menetben a munkadarab mind a 6 oldalán. A sorozat képes az alkatrészek legváltozatosabb kontúrjának megmunkálására rövid beállítási idők mellett.


Rendszermegoldások, komplett rendszerek
A tömörfa-termelés összetett techno-lógiai sorainak, rendszereinek összehangolása valódi kihívást jelent az iparágban dolgozók számára. A Weinig segítséget nyújt a testre szabott megoldás kiválasztásában. Az ügyfél igényei alapján kiemelkedő szakértelemmel nyújt segítséget az optimális felszereltségű üzemek megtervezéséhez, melyben hatékony gyártási folyamatok szükségesek az optimális anyagáramlás biztosításához. A jó rendszer megkönnyíti a munkát, csökkenti a költséges élőmunka-ráfordítást és a növeli a termelés volumenét. A Weinig gondos tervezésével az ideális géppark összeállítása egyszerű feladattá válik.

teljes cikk


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére