Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Szakcikkek » Faanyag optimalizálás Értékteremtő Weinig-rendszerek
Ablakgyártás
Gyalulás és profillécgyártás
Faanyag optimalizálás
Értékteremtő Weinig-rendszerek
A legek tárháza
Az OptiCut S90 XL újra bizonyított
Tömörfa-feldolgozás Weinig minőségben
Többet kihozni a fából
Először élőben a Superdrill
Rugalmasan egyedit
Ahol minden méret rugalmasan gyártható
Két művelet, egy munkamenet
Hibakiejtés 80 mm-től
Darabolófűrészek újabb opciókkal
Tökéletes rugalmasság
Táblásítás és tömbösítés
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
Értékteremtő Weinig-rendszerek
(Magyar Asztalos 2015/07)

A tömörfa-feldolgozás egyik fontosabb eleme az alapanyag méretre vágásánál mutatkozik meg. Az iparág alfája a rendelkezésre álló faanyag minél magasabb szintű értékkihozatala. Ezen fontos feladatra a Weinig professzionális technológiákkal rendelkezik, melyek előnye különösen akkor domborodik ki igazán, ha a berendezéseket technológiai sorba építjük be.

DARABOLÓ FŰRÉSZEK FRISSÍTÉSE
A széles szortimentet képviselő Dimter daraboló fűrészek egy sor fejlesztésen estek át. Az új OPTICUT 250 közvetlen összeköttetésben az EasyScan + inline szkennerrel új teljesítményeket tár fel. Az új design, és egy új, nagyobb érintőképernyős felhasználói felület az optimalizáló szoftverrel felszerelt darabolófűrész fogalmát minden eddiginél vonzóbbá tette a teljesítmény kategóriájában. Az OPTICUT S 50 Window programozásának sebessége az egyes jellemző alkatrészméretek mentésével jelentősen nőtt, melyet tovább növelt az etető asztal bővített felszereltsége. A bevált OPTICUT S 90 sorozat továbbfejlesztésénél figyeltek a vágás pontosság és a folyamat megbízhatóságának fokozására. Az OPTICUT 450 FJ + sorozat már a nagy előtolási sebesség specialistája. A magas automatizáltságú berendezés tovább növeli a darabolási folyamat megbízhatóságát és az értékkihozatalát. Az OPTICUT 450 FJ + daraboló esetében, az új VarioStroke-technológiának köszönhetően a fűrész nemcsak gyorsabban vágja az alkatrészeket, hanem a termelés rugalmasságának fokozására is képes. A szervo rendszerű fűrészlapmozgatás gyorsabb mozgást tesz lehetővé, ami a minimális alkatrészhosszok rövidülését eredményezi. A daraboló fűrész képes a 200 vágás/perc teljesítményre.

NYERESÉGET NÖVELŐ SOROZATVÁGÓK

Az új ProfiRip 340 sorozatvágó teljesen új fejlesztése kategóriájának. A három változtatható lap magas értékkihozatalt biztosít. Az optimalizálásban jelentős szerepet kap a berendezés Timbermax 3.0 optimalizáló szoftvere, mely képes megoldani a legváltozatosabb feladatokat, így összhangot teremt a kívánt vágásszélesség és a kihozatalnövelés között. Vágólistákat lehet készíteni, és a gép RaiNet hálózati kapcsolata révén közvetlen összeköttetést lehet teremteni a berendezés és az iroda között.

SZÉLESSÉGOPTIMALIZÁLÁS JAVÍTÁSA

A bevált RipAssist optimalizálási program automatikus szélességoptimalizálása már nagyobb teljesítményre képes. A továbbfejlesztett RipAssist Pro változata a vágandó alapanyag- szélességet is méri. A frissített szoftver optimalizálja a fix pengekiosztás és a változó lapok elhelyezkedését, melyet az adott szélességi mérethez igazít. Így lehetőség van a változó szélességű alapanyagok hatékony sorozatvágására is.

OPTIMÁLIS ÉRTÉKTEREMTÉS

A ProfiRip 450 Speed sorozatvágó és a CombiScan szkenner kombinációja képviseli az ipari feldolgozás támasztotta követelmények maradéktalan kielégítését. Azon üzemeknél, ahol a profitmaximalizálás és a magas teljesítmény egyaránt elvárás, ott válik igazán megtérülő beruházássá a ProfiRip 450 Speed sorozatvágó és a CombiScan szkenner összekapcsolása. A ProfiRip 450 Speed előtolórendszere képes akár a 160 m/perc-es sebesség elérésére is. A négy változtatható pengés sorozatvágó tengelyének külső csapágyazása garantálja a megbízható működtetést, a pneumatikus laprögzítők pedig a szerszám menti laprögzítésről gondoskodnak.

ÚJGENERÁCIÓS COMBISCAN

A második generációs CombiScan – a Weinig legjobb szkennermodellje – is az idén mutatkozott be. Az új modell „Evo” utótagja arra utal, hogy sokkal hatékonyabb a hibafelismerő rendszere. Mindezt a nagyobb felbontású kamerák teszik lehetővé, de emellett a gép képfeldolgozási sebessége is nőtt. Az oldalanként több kamerával dolgozó CombiScan Evo magasabb átbocsátási sebességgel rendelkezik, így kitűnően igazodik a magas teljesítményű fűrészek feldolgozási teljesítményéhez. A faanyag belsejébe látó X-ray (röntgen) érzékelők pedig tovább fokozzák a berendezés hatékonyságát. A szkennelés új lehetőségeit mutatja be a front-end szkenner. Ez az újítás az alapanyag elülső és hátsó bütüjének beolvasására is képes. Így az olyan rejtett fahibák is kiszűrésre kerülhetnek, mint például a zárt bél vagy a belső göcs. A front-end szkenner a fűrészekre bármikor utólag is felszerelhető.

teljes cikk


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére