Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Szakcikkek » Gyalulás és profillécgyártás A WEINIG hozzáadott értékei
Ablakgyártás
Gyalulás és profillécgyártás
Nagy keresztmetszetek profi gyalulása
A WEINIG hozzáadott értékei
A tömörfa-feldolgozás specialistái III.
Cél a minőségi előny kiterjesztése
A tömörfa-feldolgozás specialistái II.
A tömörfa-feldolgozás specialistái I.
Gyors, egyszerű, hatékony
Fríz vagy léc egyre megy
Négyoldalú gyalulás hatékonyan
Új szél fúj Németországból
Engedje szabadjára fantáziáját
Faanyag optimalizálás
Táblásítás és tömbösítés
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
A WEINIG hozzáadott értékei
(Magyar Asztalos 2015/06)

A Ligna Hannoveren a WEINIG standjára látogatók az idei évben nemcsak a legújabb gépfejlesztéseket csodálhatták meg, hanem olyan rendszereket is, amelyek a kor informatikai vívmányait alkalmazzák. Ilyen például az új telefonos alkalmazás, a WEINIG Service App, vagy a gépek gyártásirányítási rendszerét megvalósító WEINIG System Plus.

WEINIG SERVICE APP

Az okostelefonok kínálta lehetőségeket felhasználva, a WEINIG egy olyan alkalmazást fejlesztett ki, mellyel a faipari szakemberek mindennapjait könnyíti meg. A számos intelligens funkcióval bíró alkalmazás ingyenesen letölthető az Az alkalmazás összes funkciója a regisztrációt követően elérhetővé válik.
Így olyan fontos információk is lekérhetők mint a gépünk adatai, szervizintervallumai, kapcsolattartó elérhetőségei. Mindezen hasznos funkciókon túl lehetőség van a termelőgépünk mindennapi működési adatainak lekérdezésére, a „Machine monitor” használatával.Ez egy olyan funkció, hogy akár a gyár kapuin kívül megtekinthető például az is, hogy az adott gépen mennyi idő telt effektív megmunkálással, üresjárattal, gépállással, lapcserével stb. Az adatokat elemezve a gép kihasználtsága jelentősen javítható.
A fénykép és videó funkcióval rögzíthetjük a gép speciális beállítási értékeit, vagy akár dokumentálhatjuk a helyes paramétereket. Ezek az alkalmazásból bármikor visszakereshetők, nyomon követhetők. Sőt az esetleges meghibásodás esetén a hibáról készült fénykép vagy a hibás funkció videója nagy segítséget nyújt a szervizt végző szakemberek számára.
Az alkalmazás számos funkciója működik regisztráció nélkül is. Ilyen például a szögszámítási, a ciklois ívhossz (egy fogra eső előtolás), vagy a maradék tekercs számítási ablak is.


Az alkalmazás letölthető az
iTunes vagy a Google Play
áruházakból egyaránt
.


WEINIG SYSTEM PLUS
Az új Weinig System Plus hálózati rendszer összeköti a tömörfa- megmunkálásban részt vevő szerszámtervező, szerszámkészítő és megmunkáló gépeket. Az integrált rendszernek köszönhetően lehetőség van a teljes szerszámtervezési folyamat kivitelezésére teljesen onnan, hogy a szerszámrendszert megtervezzük az adott gépre, az adott profilozási feladathoz illesztve, ebből legyártjuk a megfelelő profilt, annak méreteit leellenőrizzük, majd a rögzített adatokat felhasználva azokat a megmunkálógép vezérlő szoftverébe rögzítjük.
Ez azt jelenti, hogy a Moulder Master szerszámtervező szoftverből az adatok közvetlen az új Rondamat 1000 szerszámkészítő CNC-be jutnak, majd a legyártott szerszám paraméterei, az OptiControl Digital szerszámellenőrzővel összehasonlításra kerülnek a tervezett szerszám paraméterekkel és az így kapott adatok kerülnek tovább a gyalu- és profilozógépek PowerCom vezérlésébe.
Az új Rondamat 1000 CNC szerszámgyártó egy olyan lehetőséget ad használóinak a kezébe, mellyel elkészítheti a tetszőleges profilozású egyedi szerszámát, a berendezés a tervezett rajz alapján automatikusan legyártja azokat. Plusz használói előnyt jelent, hogy automata élezőkorong-cserélő aggregáttal van felszerelve. A WEINIG System Plus egy forrásból dolgozik, és ezáltal jelentősen lecsökkenti az állásidőket. A szerszám tervezéstől a szerszám használatig létrehozott rendszer jelenősen növeli a kihasználtságot, javítja a hatékonyságot és nem utolsósorban pontos és magas minőségű tömörfa-megmunkálást tesz lehetővé.

teljes cikk


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére