Gyalugépek

Megbízható megoldásokkal tesszük Önt magabiztossá a versenyhelyzetekben

A gyalu- és profilozógépek a tömörfa, lapanyagok (pl. MDF), műanyag és hasonló alapú termékek hosszirányú gyalulására és profilozására szolgálnak. A termékek egy menetben mind a négy oldalról meggyalulásra, ill. profilozásra, vagy hasításra kerülnek.

A szerszámbefogások változatos elrendezése és univerzális tengelyek, hasító vagy sorozatvágó géptestek alkalmazása szinte határtalan megmunkálási lehetőségeket biztosítanak.

Kínálatunk 4 modell-sorozatot foglal magába:

Variomat, a rugalmas asztalosgép, akár beépített multifunkciós asztallal a keresztirányú megmunkáláshoz
Unimat sorozat hagyományos szerszámrögzítéssel (a legnagyobb számban vásárolt gyalugép a világon!)
Powermat sorozat jövőbemutató szerszámrögzítési technológiával. A legrugalmasabb gépkoncepció a kisszériás termeléshez, a legjobb felületi minőséggel.
Highspeed sorozat PowerLock vagy hidraulikus szerszámbefogással a szerszámok üzem közbeni fenhetősége érdekében. Előtolási sebességek egészen 1.000 m/percig valósítható meg.

A gyalugépek gazdaságos üzemeltetéséhez szükséges anyagmozgató berendezésekről sem szabad megfeledkezni, hiszen ezek nélkül a gépek effektvitása nagy mértékben csökkenhet.

A gyalugépek előtti és utáni teljeskörű anyagmozgatásra a HighMech rendszert ajánljuk. A gyalugépek egyedi adagolásához pedig több sepciális adagoló berendezést kínálunk.

Cube
Unimat sorozat
Powermat sorozat
Widemat
Adagoló berendezések gyalugépekhez
Anyagmozgatás gyalugép előtt és után