Weinig a 2018-as Holz-Handwerken

Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale nürnbergi kiállítás a faipar meghatározó nemzetközi rendezvénye.
A WEINIG Csoport a 9. csarnokban, 1600 m2-es kiállítási területen várja az érdeklődőket,
ahol 30 helyszínen élőben tapasztalhatók meg a legfrissebb újdonságok.
A WEINIG-csoport kiállítási programja teljes körűen az ügyfelek előnyeinek optimalizálására irányul. A "THINK WEINIG" szlogen alatt számos olyan megoldást mutatnak be, amelyek versenyképes előnyökhöz juttatják partnereiket az iparág számos területén.

W4.0 digitál az összehangolt megoldás

Mind a hagyományos famegmunkálással dolgozó cégek, mind a digitalizált vállalatok megtalálják a megfelelő technológiát a gyártási elvárásaiknak. Megismerhetőek a legmagasabb W4.0 digitális szabványú hálózati megoldások és az egyedülálló automatizmussal rendelkező gépek minden teljesítménytartományban.

Új belépő szintű gyalu-profilozó

Az új Unimat 217 a kiállításon ünnepli a világpremierjét. A kompakt berendezés teljesítménykategóriáján a négyoldalú tömörfa megmunkálókhoz képest sokkal többet kínál, mint a hasonló kategóriájú gépek. Sőt jelentősen nagyobb hozzáadott értéket nyújt, mint elődei. Ez annak köszönhető, hogy számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyet eddig csak a Powermat sorozat gépeinél használhattunk.

Új WEINIG ablakgyártó

A Conturex Compact-ban az új WMC (WEINIG Machine Control) debütál Nürnbergben. A csoporton belüli használatra tervezett különösen kényelmes felhasználói felület könnyebben kezelhető és nagyobb megbízhatóságot biztosít a gyártók számára.

Jobb vágási hatékonyság a kisüzemek számára

A Weinig számos fűrészgépet kínál a darabolástól a hasításig. Kínálatukban egyaránt megtalálhatók az egyedi gyártás számára kifejlesztett önálló darabolótól, a gyártósorba illeszthető, szkennerrel integrált, optimalizáló fűrészekig. A kiállításon az OptiCut S 260, daraboló fűrész látható, mely 250 m/perc előtolási sebességgel és három minőségű osztályozási rendszerrel dolgozik. Az OptiPal+ OptiResult szoftvercsomag különösen vonzó a kisvállalkozások számára. A szoftver számos praktikus funkciót kínál a termék- és alkatrészlisták kezelésére, a rendelési és a vágási listák létrehozására, az optimális kihozatal elérése érdekében.
Egy újdonság az OptiCut C sorozat számára, az EasyStop automatikus pozícionáló rendszere, a manuális folyamatok automatizálásához, a kisebb szériákhoz. A rendszer integrálható a meglévő daraboló fűrészekbe is.
A BKS szalagfűrész új kiegészítője a SplitAssist lézeres szélességmérés. A professzionális aggregát megkönnyíti a kihozatal optimalizálást. A bevált FlexiRip 3200 már vágási magasság-felismeréssel rendelkezik, biztosítva ezzel, hogy a fűrészlap minden esetben az optimális vágásmagassággal dolgozzon.

Új prés, könnyű kezelhetőséggel
A ProfiPress L B kombinálja a teljes WEINIG know-how-t nagyfrekvenciás ragasztással és préselési technológiával rendelkezik egy gépben, mely jelentősen leegyszerűsíti az ablakkeretek, a gerendák és a lemezek gyártását
.
A Nextec forradalmasítja a bútorgyártást

A WEINIG-csoport tagjaként a HOLZ-HER új Nextec technológiája először mutatkozik be Nürnbergben. A Nextec CNC forradalmasítja az korpuszbútorok gyártását, és alkalmas arra, hogy megfeleljen a jövő kihívásainak. A technológia egy komplett megoldás a korpuszbútorok korszerű tervezésére, hatékony előállítására és hatékony értékesítésére. Mindössze három lépésben Nextec-el előállíthatók az egyedi bútorok lapalkatrészei.

MindSphere: Még nagyobb teljesítmény a W4.0 digital támogatására

MindSphere garantáltan biztonságos adatátvitelt tesz lehetővé a különböző gépek és azok alkalmazásaik között. Ez különösen érdekes lehetőségeket nyit az innovatív kommunikációs szolgáltatások számára. Weinig ehhez társulva a W4.0 digitál-al a partnereik hatékonyságának növelését célozta meg.

Várjuk az érdeklődőket 2018. március 21 és 24 között a HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale kiállításon Nürnbergben, a 9-es csarnokban!A meghívó itt letölthető (német):
További információ és jelentkezés:

Alpár Dénes +36-30/979-2291
alpar.denes@greenteamkft.hu