Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Új Powermat 700: A Weinig újgenerációs gyalu és profilozója
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
A Powermat sorozat 2004-es bevezetésével a Weinig forradalmasította a négyoldalas tömörfa megmunkálást.
A Weinig a több évtizedes tapasztalatukat kamatoztatva megalkotta az újgenerációs gyalu és profilozó gépét a Powermat 700-at.
A PowerLock szerszámrendszerrel felszerelt berendezés számos további innovációval is bír, melyek egyaránt gondoskodnak a magas teljesítményről, a kompakt kialakításról és a rendkívül felhasználóbarát működtetésről.

Powermat 700 kiemelkedő műszaki tulajdonságai:

A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. A megmunkáló tengelyek 7000 1/perc-es fordulatszámmal dolgoznak már a széria felszereltségnél, de akár rendelhetők 8000 1/perc-es változatban is. A magasabb fordulatszám, nagyobb előtolási sebességet, és így nagyobb termelékenységet garantál ugyanazon magas felületi minőségű megmunkálás mellett. A gép maximális előtolási sebessége így elérheti a 40 m/perc-es értéket.

Működés és beállítás

A kiváló teljesítmény adatok, mellet a Powermat 700 kiemelkedő használati értékét a Comfort Set vezérlés adja. A beállítás könnyedén elvégezhető anélkül, hogy a részletes szerszám paramétereket megadnánk. A vezérlő rendszerrel elkerülhető az egyes tengelyek egyenkénti manuális beállítása. Az egyes tengelyek akár a gép leállítása nélkül a megmunkálási folyamatnak megfelelő pozícióba állnak be. Ez drasztikusan lecsökkenti az átállási időket és jelentősen növeli a munkafolyamat biztonságát.
A Powermat 700 is az élvonalban jár a gép ás az gépkezelő közötti kommunikációban. A Smart Touch funkció lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot. Így könnyedén és egyszerűen elvégeztető a munkamenet ellenőrzése akár egy tabletten keresztül is. Az üzemeltető így bármikor megkapja a termeléssel kapcsolatos információkat. Sőt az esetleges szervizelési és karbantartási problémákat is elősegíti a kommunikatív Smart Touch funkció.

Ergonómia és dizájn

Nagy kezelőfelület és egy modern, feltűnő megjelenés az összetéveszthetetlen Weinig szortimentjében is. A LED világítás a gép belsejében jó láthatóságot biztosit a működési folyamatokra, még a védőburkolat zárt állapota mellet is.
Energiahatékonyság és a biztonság
A Powermat 700 különösen nagy hatásfokú forgácselvezetéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy kevesebb energiát igényel a forgácsolási folyamat. A jó hatékonyságú forgácselvezetés jelentősen növeli a megmunkálás felületi minőségét és nem utolsó sorban a szerszámok élettartamát is. Ezt egészíti ki a legújabb generációs IE3 motorok megnövelt energiahatékonysága, mely kiemelkedő teljesítményt biztosít a Powermat 700-nak.

Bizonyított Weinig technológia

A Powermat 700 többféle vezérelhetősége változatos felhasználási hatékonyságot tesz lehetővé. A Memory Plus rendszer biztosítja a gyakran ismétlődő gyártási folyamatok gyors előhívhatóságát. A gyártási hatékonyság tovább a PowerCom vezérléssel, mely már képes az egyes gyártási folyamatokhoz tartozó egyéb kezelési paraméterek (pl.: előtolási adatok) egyszerű előhívására is. A szerszám oldalról a támogatást a PowerLock technológia adja, mely pontos élkörfutást és gyors szerszámcserét egyaránt garantál. Az új Weinig System Plus lehetővé teszi az összes megmunkálási profil rajz kezelését a gép hálózatba való kötésével.
Időtálló beruházás
Az új Powermat sorozat hangsúlyozza Weinig piacvezető státuszának hangsúlyosságát a tömörfa megmunkálás területén. A faipari vállalkozások számára az új Powermat 700 biztosítja a termelés Weinig minőségét és az optimális jövedelmezőséget, függetlenül a gyártási volumentől. A kiegyensúlyozott kombinációval bíró gyártási technológia és az abba beépített innováció lehetővé teszi a faiparban dolgozó szakemberek számára, hogy megszerezzék azt a szükséges versenyelőnyt, mely garantálja a hosszú távú sikerüket az adott piaci szegmensben.


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére