Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Újdonság a táblásított lapgyártásban
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
A Weinig Dimter ProfiPress L II 2500 új dimenziókat nyit a táblásított laptermékek gyártásában.
Tapasztalatok szerint sok vállalkozás még a mai napig a csillag-, vagy a keretpréseket használ a tömörfa táblásított lapok készítéséhez. Azonban ezeknél a technológiáknál a kapacitás igen korlátozott.
A termelékenység és a rugalmasság egyre fontosabb tényezővé válik a korszerű gyártási folyamatok tervezésénél. Az egymásra épülő ragasztási folyamatok ciklusidejének összehangolásával és az automatizálás növelésével a gyártás is hatékonyabb lesz. A nagyfrekvenciás technológia pedig mindenképp javítja a minőséget és gyorsítja a folyamatot.
A PPL II 2500 ragasztóprés kifejezetten ezen feltételrendszer szerit került kifejlesztésre. A berendezés nagy előnye az egyszerű használat, a rövid ciklusidő és az egyemberes működtetés. A vízszintes elrendezés nagy előnye, hogy a prés megtöltése még a kézi kiszolgálás esetén is kevésbé megterhelő. A gépkezelő kevésbé fárad el, fenn tudja tartani a műszak eleji teljesítményét. Nincs szükség az alkatrészek külön leszorítására, az a préselési ütemmel egy műveletben automatikus történik, így a kézimunka igénye is kevesebb. A prés kiszolgálás hatékonyságát tovább növeli a berendezés felszereltsége, a Comfort változat, már automatizált étető és elszedő asztallal is rendelkezik. A kezelőnek csak az érintőképernyős kezelőegységen kell a megfelelő paraméterekre beállítani, a berendezés innentől fogva automatikusan működik. A prés a különböző ragasztási feladatokhoz pár paraméter változtatásával gyorsan átállítható.
Az alapváltozat különálló hengeres ragasztófelhordó egysége a görgős lábainak köszönhetően könnyedén a berendezés etető asztalához illeszthető. A felhordó egység minden esetben a szükséges ragasztóanyag mennyiséget hordja fel a felületre, így nemcsak a ragasztókifolyás mértékét csökkenthetjük, hanem a felhasznált ragasztó mennyiséggel is takarékoskodhatunk. Ez elérheti a korábban felhasznált volumen 50 %-át is. További praktikus beállítási lehetőség a felhordó egység előtolásának a szabályozása. Így minden esetben az adott préselési ciklusidőhöz állíthatjuk a ragasztó felhordó gép teljesítményét.
Opcióként a prés felszerelhető a présasztalon átmenő szállítószalaggal is. Ez lehetővé teszi egyidejű töltést és kiürítést, mely tovább fokozza a ProfiPress L II 2500 teljesítményét, különösen igaz ez a többsávos működtetés esetén. A nagy ragasztási minőséget az opcionális nagyfrekvenciás ragasztáson túl a plusz présnyomás beállítási lehetőség is garantálja. A gép működési hatékonyságát és rugalmasságát tovább növeli, hogy a présasztal hidraulikusan emelhető illetve, hogy a présidő a ragasztó típushoz igazítható. A nagyfrekvenciás működéssel a hagyományos hőpréses technológiához képest tovább javítható a ciklusidő, és így akár a 400 m2-es gyártási kapacitás is elérhető műszakonként. További minőségjavító funkció, az opcionális intelligens nagyfrekvenciás (HF) használat. Ekkora a fa alkatrészek belülről, egyenletesen melegednek, így a kihűlési folyamat is kiegyensúlyozottabb, késztermék belső feszültségektől mentes.
A PPL II 2500 standard változatának préselési szélessége: 1150-1350 mm, hossza 400-2500 mm ciklusonként. Lamella vastagság 10 és 60 mm között állítható, de ez opcionálisan 90 mm-re növelhető. A Weinig Dimter új fejlesztésű présgépe széles körben használható. Helye van a bútorgyártás legkülönbözőbb területein, legyen szó bármilyen táblásított alapanyagot használó vállalkozásról, de ezen felül kiválóan alkalmas lépcsőlapok készítéséhez, vagy akár a nyílászáró gyártás számos területén.


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére