Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Újdonságok a Weinig technológiában
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
A Weinig az idei évben számos olyan korszakalkotó technológiával jelent meg a piacon, melyek nemcsak előremutató megoldásokat kínálnak, hanem egyben felülemelkednek az egyes géptípusok kínálta lehetőségeken. Mindez megmutatkozik a gépek rendszerben való működtetésében, így már nemcsak önálló gépként funkcionálnak, hanem összetett technológiai láncban is működhetnek. Ennek fő eszköze a mai kornak megfelelő informatikai háttér, melyet professzionálisan adaptáltak fejlesztéseikbe.
A Powermat sorozatában egy új korszak kezdődött. Az új generáció belépő kategóriája a Powermat 700, mely új lehetőségeket nyit meg a gép használóinak. A Powermat 700 egy teljesen új kezelési koncepcióval rendelkezik. Az eredmény: kimagasló kezelési kényelem és rövid beállítási időket biztosít a maximális rugalmasság érdekében. Így a Powermat tökéletesen illik a jelenlegi piaci követelményeknek, és új mércét állít a négy oldali megmunkálás területén.
Az új Powermat 1500 elegáns design, kiváló kivitelezés minden részletében, egy tipikus Weinig gyalu-profilozó: A gyártó évtizedes tapasztalatait kamatoztatta megalkotásában. Tökéletesen a felhasználó igényeinek illeszthető. Az új Powermat 1500 már standard felszereltségnél is egy rendkívüli sokoldalú, erő és megbízható megmunkáló gép. Az innovatív Weinig technológia biztosítja, hogy csökken a selejt aránya és gyártási folyamat biztonsága garantált. Mindezt alátámassza a masszív felépítés, a könnyű beállítás és a magas felületi minőséget biztosító gépegységek. A sokoldalúan használható gyalu-profilozó minden vállalkozás biztos alappillére lehet ahol kiemelt fontosságú a rugalmas termelés.
A Powermat 2400 a sorozatgyártás nagymestere. Legyen szó tömörfa, MDF, vagy kompozit termékek profilozásáról, a Powermat 2400 kimagasló teljesítményre képes, magas minőségben. A moduláris felépítésű aggregátok az iparág számos területén bizonyítanak. Csak néhány példa a sokoldalú felhasználásra: Tömör parketta profilozott előtolási sebesség 100 m / perc. A MDF szegélyek szintén 100 m / perc-el gyárthatók de emellett gyémánt szerszámokkal 12.000 1/perc-es fordulatszámmal használhatók. A WPC teraszburkolatok profilozása sima és finoman lekerekített. A nyílászáró alkatrészek megmunkálása a PowerLock szerszámoknak köszönhetően 8000-es fordulatszámon használva kimagasló. De említhetjük még a korlátelemeket, vagy a 3D-s bútoralkatrészeket is, mindegyikük a már megszokott Weinig minőségben gyártható.
A Smart Touch a WEINIG olyan új megoldása, amely lehetővé teszi, hogy a gépeken minden esetben a megfelelő beállításokat használjuk. A nagykijelzős tablet lehetővé teszi, hogy az egyes paraméterek az adott aggregát beállításánál rendelkezésre álljanak. Az eszköz a kívánt helyre vihető, így a szükséges beállítások – pl a tengely- és asztalpozíció, vagy a leszorító papucs adatok – már könnyedén és megbízhatóan elvégezhetők.
A Moulder Master teljes rendszert biztosít profilozott termékek gyártásához. A szoftver speciálisan ezen a területen dolgozóknak lett kifejlesztve. Az integrált rendszer lehetővé teszi, hogy egy munkahelyről tervezzük meg a kívánt profilt, gyártsuk le a hozzá való szerszámot, ellenőrizzük a szerszám paramétereket és nem utolsó sorban információkkal és beállítási paraméterekkel lássuk el a megmunkálást végző gyalú- profilozónkat. A Moulder Master lerövidíti a feldolgozási időt, csökkenti a technológiai lépések számát és a papírmentes gyártásirányítást célozza meg. Ezzel együtt még másik fontos előnye, hogy a CAD adatoknak köszönhetően nagy pontosságú
szerszám tervezést és gyártást tesz lehetővé, továbbá az adott profilozásnak megfelelő szerszámok nyilvántartása is átláthatóbbá válik. Éppen ezen tulajdonságai miatt ideálisan használható a különböző szériaszámmal dolgozó, de mégis rugalmas gyártási folyamatot igénylő vállalkozások esetén. A rendszer főbb részei: Az OptiControl Digital szerszám profil mérőállomás, melynek kamerás rendszere és érintőképernyős kezelőfelülete pontos és
kényelmes mérést biztosít. A Rondamat CNC vezérelésű szerszám készítő, mely pontos mást készíti el a programban megadott szerszám profiljának. És nem utolsó sorban egy professzionális gyalu- és profilozó gép, mely a szoftverrel kommunikációra képes.

Greenteam Kft.
9700 Szombathely, Varasd u. 16.
Tel.: 94/510-830.
info@greenteamkft.hu
www.greenteamkft.hu


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére