Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Bemutatkozás
Alapelvek
Cégtörténet
Partnereink
Tevékenység
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR

Cégünk múltjának legfontosabb eseményeiről, jelenének alapelveiről, tevékenységi területeiről, partnereinkről tájékozódhat a Bemutatkozás oldalain.

Itt ismerkedhet meg velünk, találhatja meg elérhetőségeinket, és bepillantást nyerhet a szombathelyi WEINIG Bemutatóközpontba is, az ott jelenleg bemutatott gépek listájával.
Cégünk 1991-ben alakult Greenteam Timber Kft néven. Kezdetben nem csak faipari, hanem környezetvédelmi technológiákkal és termékekkel is foglalkoztunk. 1993-tól látjuk el a Weinig Csoport kizárólagos képviseletét Budapesten és a Dunántúlon, 1994-től végezzük a Jowat ragasztóanyagok forgalmazását. 1995-ben átalakult a tulajdonosi szerkezet, és - immár Greenteam Kft. néven - a Jowat ragasztóanyagok nagykereskedelmét és faipari gépek forgalmazását helyeztük előtérbe. 2008-tól forgalmazzuk az élbevonógépeken használatos Riepe szóróberendezéseket és folyadékokat.

A Greenteam Kft. történetéről bővebben itt olvashat:  cégtörténet.
A sikeres, hosszútávra tervezett, tisztességen és szakértelmen alapuló üzletpolitikánknak hála 2002-ben elköltözhettünk jelenlegi, minden igénynek megfelelő telephelyünkre, ahol 360 m2-es bemutatótermünk várja az érdeklődőket. Milyen berendezéseket próbálhat ki itt jelenleg? Nézze meg itt:  bemutatóterem.

Nem csak a kereskedelmi tevékenységet tekintjük feladatunknak, hanem a szaktanácsadást, a teljeskörű megoldások kínálását is! Partnereink el is várják ezt tőlünk, hisz az általunk képviselt gyártók (Jowat, Weinig, Dimter, Grecon, Raimann, Waco, Luxscan, Riepe) kivétel nélkül minőséget kínálnak. A minőséghez pedig megfelelő szolgáltatás is jár. Arról, hogy mi mindennel foglalkozunk itt olvashat:  tevékenység.

Sokféle út vezethet a sikerhez. A kérdés, hogy az esetleg gyorsan jött siker célravezetőbb-e a hosszú távú, bizalomelvű partneri kapcsolatoknál? Arról, amiből nem engedünk itt olvashat:  alapelvek.


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére