Riepe termékek

RIEPE  tisztítórendszerek

A laminált lapok élzárása során, az élek mentén elkenődött olvadékragasztó koszolódáshoz vezet. Ezt a vásárlók egyre kevésbé tolerálják, és az egyre kiéleződő versenyben csak minőségi termékért hajlandók fizetni. Tiszta, nyitott fúgáktól mentes, eredeti fényességében tündöklő élzárásért. Ez viszont hagyományosan csak körülményes és fárasztó, kézi utómunkával érhető el. A Riepe rendszere ezt az utómunkát automatizálja, és emellett további előnyöket biztosít a felhasználóinak.

Ragasztófoltok az élek mentén?
Az élek menti felületekre, az alulról és felülről felhordott, speciális Riepe-LPZ/II vagy a hőálló Riepe-TH 97  leválasztószer megakadályozza a ragasztó megtapadását. A leválasztószert és az élek menti felületre kiömlött, de ott megtapadni nem képes ragasztóanyagot a Riepe-LP 163/93 tisztítószer és a rongykorong-aggregát már könnyedén eltávolítja. További előnye az eljárásnak, hogy a rongykorongok, a tisztítószer segítségével, a lehúzókésektől bemattult éllezáró anyagnak is visszaadják
eredeti fényét.

Koszolódó gépalkatrészek?
A Riepe-LP 289/99 antisztatizáló hűtőfolyadék felhordásával az élek menti felület sztatikus töltése megszűnik, és ezzel egy időben hűl a ragasztófúga. Ezáltal a ragasztó gyorsabban köt, a munkadarab és a nyomógörgők mentesülnek a forgácstól, és lényegesen kisebb lesz a megmunkáló szerszámokon a lerakódás. A Riepe-NFLY leválasztószer a nyomógörgőket védi a ragasztóanyag megtapadásától.

A speciális feladatokhoz (pl. sérülékeny élzáró anyagok a Riepe tisztítórendszer további egységekkel bővíthető.

Körülményes kézi tisztítás?
A kézi tisztításhoz ajánlott Riepe-LP 305/98 tisztítószer mentes a hexánoktól és benzoltól, ezért az átlagos tisztítószereknél jóval kevésbé veszélyes, szaga nem olyan tömény. Tisztító hatása rendkívüli, a felületen nem hagy nyomot, gyorsan elillan. Takarékos adagolásához speciális tartályt is kínálunk!

Gépi szóróegységek
Kézi tisztítás
Tisztító folyadékok
100% siker