Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Szakcikkek » Gyalulás és profillécgyártás Cél a minőségi előny kiterjesztése
Ablakgyártás
Gyalulás és profillécgyártás
Nagy keresztmetszetek profi gyalulása
A WEINIG hozzáadott értékei
A tömörfa-feldolgozás specialistái III.
Cél a minőségi előny kiterjesztése
A tömörfa-feldolgozás specialistái II.
A tömörfa-feldolgozás specialistái I.
Gyors, egyszerű, hatékony
Fríz vagy léc egyre megy
Négyoldalú gyalulás hatékonyan
Új szél fúj Németországból
Engedje szabadjára fantáziáját
Faanyag optimalizálás
Táblásítás és tömbösítés
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
Cél a minőségi előny kiterjesztése
(Magyar Asztalos 2015/08)

A Weinig mindig is nagy hangsúlyt fektetett a minőségre. Ez egyaránt értendő a minőségi megmunkálást garantáló faipari gépekre és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra. A frissen végzett kutatások ennek a piaci magatartásnak az előnyeit alátámasztották. Mind az iparban, mind a kereskedelemben igényt támasztanak a partnerek a kimagasló minőség folyamatos biztosítására.
A folyamatos minőség biztosításához elengedhetetlen egy szigorú minőségellenőrzési rendszer működtetése. Különösen az olyan területek mint a tömörfa-megmunkáló gépek, kiemelt prioritással rendelkeznek. A minőségirányítási rendszerükben nemrégiben lezajlott strukturális változások pozitív hatással voltak e terület hatékonyságára is. Az egyre bonyolultabb gépgyártási technológiák számára már elengedhetetlen volt a minőségbiztosítási rendszerük frissítése. Különösen ez a rendszerszemléletű beruházások tekintetében mutatkozott meg, mikor a megrendelő nemcsak egy gépet, hanem komplex technológiai gyártósort kívánt vásárolni a Weinigtől. Ezeknél a jellegű beruházásoknál nagyon fontos a személyre szabott megoldások megkeresése.
A magas megmunkálási minőség iránti igény mellett egyre több esetben fogalmazódik meg az elvárás a nagy rugalmasságú gyártás és ezzel együtt a hatékonyság növelése iránt is. A Weinig termékfejlesztési csoportjára nagy nyomás nehezedett. A megoldásra hatékony protokollt dolgoztak ki. Az érintett gépgyártási területeken kidolgozták azt az egyedülálló minőségi sorozatgyártást biztosító technológiát, melynek minden eleme a már korábban biztosított magas Weinig-minőséget garantálja. Ez kevésbé érintette a gépgyártáskor használt fémmegmunkálási folyamatokat – hiszen azok eddig is folyamatosan garantálták a gépek magas famegmunkálási minőségét –, hanem a végső összeszerelés, illetve az üzembe helyezés folyamatát optimalizálták a rugalmasság fokozása érdekében. Ez az egyedülálló gépgyártási folyamatszabályozási rendszer egyetlen versenytársra sem jellemző.
Hogy mit jelent ez a versenyelőny a faipar számára? Pontosan azt, amire az ágazatnak szüksége van. Magas gyártási hatékonysággal dolgozó gépeket, kimagasló megmunkálási minőséget, költségcsökkentett megmunkálást, és nem utolsósorban alacsony fenntartási költséggel rendelkező gépi technológiákat vagy akár teljes technológiai sorokat.
Azonban a gyártási minőség folyamatos fenntartása érdekében a fémmegmunkálást végző dolgozók motiválása is fontos a gyártást irányítók számára. A nagy szaktudással bíró szakemberek számára
presztízst jelent a fémmegmunkálások mikronos pontosságú elvégzése. Különösen fontos ez például a megmunkáló tengelyek gyártásának területén, ahol az egyes alkatrészek élettartama nagyban függ azok megmunkálási pontosságától. A motiválási tényezőket kiegészítik az egyedülálló tesztelési eljárások, melyek fényt derítenek a legapróbb gyártási hibára is. A teszteket sikeresen teljesítő alkatrészek így biztosan teljesítik a minőségi elvárásokat.
Mivel egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a Weinig gépeknél a hálózati rendszerek, így egyre növekszik a hangsúly a működtető szoftverek minőségirányítási minőségirányítási fejlesztése iránt is. Éppen ezért a gépgyártás egyetlen szegmense sem bír kevesebb jelentőséggel a végső minőségi tanúsítvány kiadásához. A gépgyártási volumen növekedése nem hat károsan a minőségre. A minden gyártási területre kiterjedő részletes minőség-ellenőrzési folyamat kezelni tudja a naponta szükséges több száz ellenőrzési folyamatot úgy, hogy az nem hátráltatja a gépgyártás idejét.
A Weinig fejlett minőség-ellenőrzési rendszere képes arra, hogy a piacvezető gépgyártó cég kiszolgálja a prémium elvárásokkal rendelkező ügyfeleket, akik nem kötnek kompromisszumot a gyártási volumen és a gyártási minőség tekintetében. Ők a pénzükért prémium terméket kapnak, prémium szolgáltatással.

teljes cikk


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére