Kezdőlap Kapcsolat Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat
Szakcikkek Táblásítás és tömbösítés
Ablakgyártás
Gyalulás és profillécgyártás
Faanyag optimalizálás
Táblásítás és tömbösítés
Automatizált ládagyártás
ELÉRHETŐSÉG
9700 Szombathely, Varasd u. 16
+36 94 / 510-830
info@greenteamkft.hu
TÉRKÉP
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Ginop Plusz 1.2.1 -21
»
InTech 2018
InTech 2018, a tömörfa megmunkálás szíve Tauberbischofsheimben ver. Különösen intenzíven érezni ezt az InTech nemzetközi házivásárunkon »
Üzenet Nürnbergből: a Weinig bemutatja a holnap világát
A tömörfa feldolgozásban szerzett tapasztalatait a Weinig új szintre emelte. »
Weinig a 2018-as Holz-Handwerken
Tapasztalja meg az intelligens WEINIG technológiákat Nürnbergben
A március 21 és 24 között megrendezésre kerülő HOLZ-HANDWERK/fensterbau frontale »
Cube, pont azért!
A Weinig Cube rendelkezik a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, melyek a négyoldalas gyalulásnál követelmény. »
ÖSSZES HÍR
Táblásított és tömbösített alapanyagok préselése

A táblásított és tömbösített faanyagok alkalmazása növeli a hozzáadott értéket. A fahibák kiejtésével magas minőségű faanyag készíthető, amely tökéletes minőséget biztosít a késztermékek gyártásához.

Szempontok

Legyen szó bútor, vagy nyílászáró alapanyaggyártásról, a Weinig optimális műszaki megoldásokat kínál a személyre szabott műszaki megoldásokkal bíró présgép kínálatából. Hogy megfeleljen az Ön igényeinek, a gépcsaládok különböző műszaki tartalma egyaránt biztosítja a rugalmas gyártástechnológia és a termelékenység igény szerinti összhangját. Közös jellemzőjük, hogy a présgépekből kikerülő táblásított, vagy tömbösített alapanyag nagyfokú utómunkát nem igényel. Az automatikus etetési rendszerek, a finoman szabályozható ragasztó mennyiség és nagyfrekvenciás technológia, együttesen csökkenti a termelési költségeket. Mindezzel csökkenthető a felhasznált ragasztó mennyisége és rövidül a kötési idő, növelve ezáltal a termelékenységet.

Hogyan készül?

Az optimalizált hibamentes lamellák a présgép etető asztaláról kerülnek egyenként a prés ragasztó felhordó aggregátjához, ahol a megfelelő mennyiségű ragasztóanyagot felviszik a felületükre. A prés asztalán a lamellát pozicionálja a berendezés vezérlése, a beállított szélességet elérve záródik a prés. Itt oldal és magassági irányból megtörténik a szorítás. A nagyfrekvenciás présgépeknél a kötési idő jelentősen lerövidül. További előnyük, hogy ebben az esetben csak a ragasztóanyag melegszik fel, így a faanyag nincs kitéve hőterhelésnek. A rövidebb présidő mellett tehát a táblásított alkatrészben nem keletkeznek belső feszültségek, ami a további felhasználás során problémákat okozhatna.
A ProfiPress L II nagyfrekvenciás széria kompakt kialakítása rugalmas termelést tesz lehetővé a legmagasabb szintű technológiai műszaki megoldásával. A felhasználóbarát kezelési felülete és nagyon rövid préselési ciklusa igazán hatékony megoldás a nagy rugalmasságot igénylő felhasználók számára.
A ProfiPress L széria különösen a ki szériaszámmal dolgozó vállalkozások számra nyújt gazdaságos megoldást. Automatizált présvezérlés biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a nagyfrekvenciás kialakítás rövid présidőt garantál. A présből kikerülő alkatrészek nagyon kevés utómegmunkálást igényelnek. Mindez a minimális ragasztó kifolyásnak és a síkba préselt lamelláknak köszönhető.
A ProfiPress T széria a közép kategóriás prések fenegyereke. A gépbe akár 5500 mm-es hosszúságú alkatrészek is behelyezhetők, de lehetőség van több változó szélességű és hosszúságú táblaalkatrészek gyártására is. Mindezt lehetővé teszi a vezérelt, folyamatos présfeltöltés és az osztott gerendás présszorítás.
A ProfiPress C széria erőssége a nagy áteresztőképesség, mely a felső kategória teljesítményét biztosítja. A közel 40 éve gyártott széria a présgépek non plus ultrája. Használható egészen a 0,4 m-től a 16 m alkatrész hosszig. A C széria nagy termelési kapacitása kiemelkedő ragasztási pontossággal párosul.


Jowapur 685.17 poliuretán ragasztó
Lágyfák ragasztásához és szigetelőanyagok ajtóba, ablakba ragasztásához ajánlott pasztaszerű ragasztó.»
Riepe-NFLY leválasztószer a gépalkatrészekhez
A sokoldalú tisztítószerrel tisztán tarthatók az élzárógépek továbbító hengerei. »
Powermat 700: újgenerációs gyalu és profilozó
A Powermat 700 kb. 15 % -al nagyobb teljesítményt nyújt, mint normál profilozó gépek. »
Weinig Cube
A Németországban gyártott  "KOCKA", 10-szer gyorsabb a hagyományos egyengető-vastagoló gyaluláshoz képest. »
TÖBBI TERMÉK

 
 
www.ysolutions.hu
© 2009 GREENTEAM KFT. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem Nyomtatás Ugrás a lap tetejére